Skjold slog Vorup på udebane i over(lade)tiden

Foto: Henrik Christensen, SaebyAvis.dk

Skjold slog Vorup på udebane i over(lade)tiden

24. marts 2016 - kl. 17:53 - af

Skjolds Jyllandsserie tog i dag hul på sæsonen mod Vorup FB på kunstofbanen lige udenfor Randers.

Begge hold spillede fornuftigt fodbold de første 25 minutter, med chancer i begge ender.

Herefter fik Vorup hul på bylden og bragte sig foran med 1-0. Kort efter fik de en spiller smidt ud i 10 minutter, efter at have modtaget det gule kort fra kampens dommer. Det gav fordel til Sæby, som hurtigt viste sig i pres på Vorups bane og med Sæby mest på bolden, men desværre uden den forløsende scoring.

I de døende minutter af første halvleg fik Skjolds Tobias Overlade det røde kort, for at trække nødbremsen som sidste mand, hvilket ikke umiddelbart gav store forhåbninger om comeback til Skjold, der med en mand i undertal og nede med et mål, måtte gå til pausen.

Skjold kom klart bedst fra start i 2. halvleg, og efter et kvarters spil lykkedes det Daniel Overlade at overliste målmanden i Vorups mål til stillingen 1-1. Nu var kampen igen helt åben, dog med det i mente, at Skjold fortsat kun spillede med 10 mand. Dette var dog ingen hindring for de resterende spillere, der kæmpede med alt hvad de havde. Vorup trak sig længere tilbage på banen, og det virkede ikke, som om de ville mere i denne kamp. Det var, set i bagklogskabens skær ikke nogen god beslutning for efter 94 minutters spil, rundede Morten Honore Vorups højre back, der trak i nødbremsen, og Skjold fik dermed straffespark. Daniel Overlade gik til pletten men brændte efterfølgende sparket på Vorups målmand, der halvklarede, inden Daniel fulgte op, og dermed sikrede en vigtig og fortjent 2-1 sejr til Skjold.

Allerede på mandag spiller Skjolds Jyllandsserie igen denne gang på eget græs på Sparekassen Vendsyssel Arena.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold slog Vorup på udebane i over(lade)tiden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER