Endnu en outlet butik har slået dørene op

Endnu en outlet butik har slået dørene op

24. marts 2016 - kl. 10:35 - af

I lokalet, der tidligere husede tøjbutikken Mix-it, har indehaveren af bygningen valgt af tage skeen i egen hånd. Efter lokalet har stået tom i adskillige måneder har Søren Rasmussen valgt at åbne outlet, således butikken ikke står tom og mørk hen, når nu turisterne igen strømmer gennem gaden i forbindelse med påsken.

Søren siger: ”Vi har valgt at åbne outlet, da et tomt lokale ikke er noget at prale med. Hvis turisterne kommer til Sæby, og der er for mange tomme lokaler, så risikere vi, at de finder alternativer, og det er ikke til gavn for nogen. Derfor synes vi, at en outlet med salg af mærkevarerester var den rigtige beslutning”.

Butikken er åben påskelørdag kl. 10-16 og derefter fredage og lørdage. Til spørgsmålet om hvor længe oplyser Søren, at det er til efter sommerferien, hvis lokalet da ikke er lejet ud til anden siden inden da.

Der kommer nye vare i butikken hver uge, så der er bestemt muligheder for en god handel lyder det på tværs af gågaden, det er tid at åbne butikken denne onsdag før påske.

IMG_8264_2

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu en outlet butik har slået dørene op' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER