Sæbys damer tabte kampen om placeringen i top tre

Sæbys damer tabte kampen om placeringen i top tre

23. marts 2016 - kl. 0:01 - af

Saeby BasketDesværre var topholdet Skovbakken en for stor mundfuld for Sæbys damer, der ellers fik givet Skovbakken kamp til stregen denne weekend i Sæby Fritidscenter.

Sæby var trods nederlaget med til at ”bejle” til tredje pladsen i rækken, men det krævede, at Åbyhøj fra Århus skulle sætte point til i deres sidste kamp mod Kolding. Men desværre for Sæby endte dette opgør med sejr til Åbyhøj. Så Sæby må tage til takke med en placering som nr. fire i divisionen.

Første periode: Sæbys Michelle Dyer bringer hjemmeholdet foran 2-0, og de to hold virker jævnbyrdige frem til midt i perioden ved stillingen 10-8. Herefter går Sæbys angreb i stå, og det udnytter Skovbakken, som slutter perioden bedst og vinder perioden 10-21.

Anden periode: Sæby kommer dog bedre i gang og henter de første tre scoringer i perioden til stillingen 16-21. Perioden igennem er det Sæby, som har overtaget godt støttet af et stort hjemmepublikum, som har fundet vejen til Sæby Fritidscenter denne eftermiddag. Specielt Sæbys unge Ninna Munck har modstanderne svært ved at stoppe, og ved halvlegspausen har hjemmeholdet hentet en del af det tabte ind igen til stillingen 26-32.

Tredje periode: Sæby får bragt spændingen samt håbet ind i kampen igen, da Line Ypkendaz og Signe Brandt ”sætter” periodens to første scoringer. Stillingen er nu så lige som 30-32, men desværre begynder Skovbakken midt i perioden igen at tage afstand til Sæby. Ved periodens afslutning er Sæby bagud 35-45.

Fjerde periode: Skovbakken øger afstanden til Sæby i periodens start, hvor gæsterne bringer sig foran 37-51. Sæby forsøger sig nu med at skrue op for tempoet og med et aggressivt fysisk forsvarsspil. Det overrasker gæsterne, som ikke får scoret de næste fire minutter. Sæby får igen sat håb i tilskuerne, der med stor jubel ”bærer” sæbyspillerne frem til stillingen er 45-51. Desværre må Sæbys profil Signe Brandt forlade banen med sin femte personlige fejl, og Skovbakken kommer igen, slutter perioden bedst og vinder kampen 47-57.

Scoringer for Sæby: Signe Brandt 15 point, Nina Munck 12, Michelle Dyer 6, Henriette Sørensen 6, Tina Hansen 4, Line Ypkendanz 2 og Louise Munch 2 point.

“Ærgerligt at vi ikke lige kunne give det sidste og hive 2 point hjem i denne kamp. Men det er dog ingen skam at tabe til så godt et hold som Skovbakken med flere tidligere liga og ungdomslandsholdsspillere. Vores spillere kæmpede rigtigt godt, men desværre havde vi ikke så meget held i vores afslutninger. En stor ros til unge Nina Munck, som helt klart var banens bedste spiller i denne kamp. Også stor ros til veteranen Henriette Sørensen, som var ”sat på en personlig opdækning” af den tidligere landsholdsspiller Emma Kiis hele kampen igennem. Det gjorde Henriette så godt, at Kiis kun scorede 2 point i denne kamp, mod hele 35 point i sidste opgør”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen.

Nu har holdet kamppause frem til næste sæson. Det har været en forrygende sidste halvdel af sæsonen, så lidt ærgerligt, at kampene stopper nu. Træningen vil dog forsætte frem til sommer, og mon ikke der venter et par træningskampe ind inden da.

Serie 1 herrer
Sæbys herrer i serie 1 mødte hjemme Lundergård fra Hjørring. Der var på forhånd ventet en svær kamp mod det stærke udehold. Men sæbyherrerne kæmpede godt og var overraskende kun bagud med 21-30 ved pausen. Dette forspring holdt sig dog kampen ud, hvor begge hold spillede lige op, så hjemmeholdet måtte forlade kampen med et nederlag, dog kun på 9 point. 46-55.
Kampens veteran Sten Frederiksen var bedst scorende for Sæby med 15 point, men der var stor ros til de unge spillere på holdet, der kæmpede bravt og udeholdet kamp til stregen.

U-12 drenge
Sæbys U-12 drenge deltog søndag i et grand prix stævne i Hadsund.
Drengene kæmpede godt i alle kampe, men det var for stor en mundfuld for dem. De tabte klart til de stærke hold fra Aalborg og AGF, men spillede lige op mod Hadsund, som de kun tabte til med få point.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys damer tabte kampen om placeringen i top tre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER