Påskekunst på Sæbygaard for første gang

Påskekunst på Sæbygaard for første gang

23. marts 2016 - kl. 9:30 - af

Saebygaard_600x250Som noget helt nyt vil Sæbygaards venner slå dørene op for kunsten her i påsken. En bred vifte af kunstnere fra hele landet danner tilsammen en alsidig og flot udstilling.

Udstillingen finder fortrinsvis sted i slotskælderen med tilstødende lokaler. Der vil være glaskunst, keramik, tekstil, skulpturer og spændende malerier og blomster.

Torsdag den 24. marts kl. 13.00 holdes der åben fernisering i Riddersalen, hvor Frederikshavn kommunes borgmester Birgit Hansen vil holde åbningstalen, og de fleste kunstnerer vil være til stede, og kormedlemmer fra ”Blue Note” i Frederikshavn vil give smagsprøver på deres repertoire. Den nye lift gør det muligt for alle, at bevæge sig op og ned på hele slottet.

Kunstudstillingen vil være åben hver dag fra kl 11.00 – 16.00 fra 24. – 28. marts. Der er gratis adgang til udstillingen, og der vil være kaffe på kanden i kælderen og har man lyst til at se resten at Sæbygaard, vil der også være mulighed for det.

I ”Museumsafdelingen” vil der være en slags skattejagt, hvor man skal løse en gåde. Rundt omkring på nogle af Sæbygaards egen historiske billeder og kunstsamling vil der være spørgsmål, der tilsammen løser ”Påskegåden”. Der tages her en mindre entré.

Kunstnerne er:
Britth-Marie Lacobæus, Helsingborg – Malerier
Diana Fitzmaurice Madsen, Jerslev – Keramik
Elsebeth Poulsen, Fredrikshavn – Malerier
Finn Jakobsen, Sæby – Malerier
Glashuset, Sæby – Glaskunst
Grethe Hvass, Sæby – Malerier
John Kristensen, Løkken – Malerier
Josette Siig Gårdsvig, Gl. Ry Viborg – Malerier
Lene Nürenberg, Sæby – Skulpturer
Marianne Trenskow, Jerup – Malerier/tekstil
Mogens Hellum, Sæby – Malerier
Butik LL, Mølholt – Forårsblomster

Kunst

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Påskekunst på Sæbygaard for første gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER