Godt vejr gav tilstrømning til fyldplads

Godt vejr gav tilstrømning til fyldplads

22. marts 2016 - kl. 9:32 - af

Weekendens og mandagens flotte forårsvejr betød, at der mandagen igennem var en forøget tilstrømning af folk, biler og trailere til fyldpladsen på Ousenvej vest for Sæby.

Vagthavende plads- og opsynsmand Bjarne Nielsen kunne et godt stykke hen på mandag eftermiddag konstatere, at adskillige hundrede biler var rullet vej ad fyldpladsen for at komme af med haveaffald, brændbart affald og diverse andre former for affald. Bjarne Nielsen er overbevist om, at der virkelig må være gjort grundigt rent i mange hjem og haver i Sæby, og der var sandelig brug for, at han havde gang i fyldpladsens store gummiged for hele tiden at sikre plads i containere og til haveaffald.

Og hvis vejret arter sig i Påsken vil der næppe være tvivl om, at Helligdagene også nok skal sikre en efterfølgende tilstrømning for tømning af folks private affaldsdepoter.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Godt vejr gav tilstrømning til fyldplads' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER