Sæby viser flaget til fordel for kræftforskningen

Sæby viser flaget til fordel for kræftforskningen

21. marts 2016 - kl. 15:49 - af

kraeftens_bekaempelse_vis_flaget_600x250Kræftens Bekæmpelse står for en betydelig del af den ikke-kommercielle kræftforskning i Danmark. I 2014 uddelte foreningen omkring 400 millioner kr. til forskellige forskningsprojekter.

Til landsindsamlingen søndag den 3. april vil Sæby og oplandsbyerne give et bidrag til at styrke forskningen.

Ved sidste års landsindsamling var der 130 indsamlere, og der blev indsamlet 132.000 kr., dette beløb rundede Sæby lokaludvalg op til 140.000 kr. Beløbet går til foreningens arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse af kræft. Igen i år får alle indsamlere udleveret et lille flag, hvor de eventuelt kan skrive deres grund til at samle ind for Kræftens Bekæmpelse, og her efter sætte flaget på tøjet eller tasken under indsamlingen.

De gennem årene flotte forskningsresultater styrker lysten til at være med til landsindsamlingen. Måske er vi med til at skabe grundlaget for et stort gennembrud i kampen mod kræft. Og lige nu arbejder forskerne intensivt på at udvikle metoder, der skal kunne vise kræften, allerede inden den giver symptomer.

Uanset hvilken grund man har, håber Sæby lokaludvalg, at rigtig mange vil bakke op om landsindsamlingen, enten ved at give et bidrag eller ved selv at gå ud med indsamlingsbøtten.

Du kan nå at melde dig som indsamler ved at ringe til kampagneleder Ditte Knudsen på tlf. 9846 1073/ 4027 6001 eller på www.indsamling.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby viser flaget til fordel for kræftforskningen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger