Ny medarbejder hos Trafikcenter Sæby Syd

Ny medarbejder hos Trafikcenter Sæby Syd

21. marts 2016 - kl. 15:34 - af

Hver torsdag og fredag kan man nu møde Filimon på Trafikcenteret.

Filimon er flygtning fra Eritrea og kom til Danmark for godt 10 måneder siden. Han har fået asyl i Danmark.
Han er i fuld gang med integrationsprogram, hvor han går på sprogskole mandag, tirsdag og onsdag. Torsdag og fredag er han at finde på Trafikcenter Sæby Syd, både i butikken med vare opfyldning og bag kassen til kundeekspedition.

Hovedformålet er at få Filimon til at blive fortrolige med en dansk arbejdsplads og den danske kultur, samt lære at tale dansk. Og det danske sprog er vigtig, derfor foregår alle samtaler med Filimon udelukkende på dansk.

”Vi har i Filimon fået en målrettet person ind på vores arbejdsplads. Han har på meget kort tid allerede lært at tale godt dansk. Jeg er ganske sikker på at med Filimon’s gåpåmod, går han en god fremtid i møde i Danmark. Samtidigt er vi glade for at kunne tage ansvar i integrationsarbejdet og bidrage til, at de mennesker der er på flugt fra krig og elendighed kan få en ny start i Danmark”, siger indehaver Thomas Rugholm.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny medarbejder hos Trafikcenter Sæby Syd' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger