Business Park Sæby Syd klar til start

Business Park Sæby Syd klar til start

21. marts 2016 - kl. 0:03 - af

Business Park Sæby Syd A/S er nu klar til at realisere initiativet og tankerne bag projektet. For ganske nylig er der hængt banner op på muren langs den tidligere Volstrup Skole, ligesom der er etableret en hjemmeside, der beskriver planerne: www.bpss.dk

Initiativtagerne fortæller, at idéen med etablering af Business Park Sæby Syd som en lokal erhvervsaktivitet er opstået som en naturlig afledning af mange års interesse for erhvervsudvikling på grundlag af iværksætteri. Interessen er at selvstændige erhvervsdrivende kan være med til at skabe vækst i lokalområdet.

Business Park Sæby Syd A/S er opstået ud fra en idé, som indehaverne af nogle lokale virksomheder fik, da det for offentligheden stod klart, at Frederikshavn Kommune havde planer om at sælge Volstrup Skole.

Holdningen hos de nuværende ejere af Business Park Sæby Syd var entydigt den, at bygningerne skulle købes og omdannes til en Business Park, da bygningerne ses som yderst velegnede til dette formål.

I kommuneplanen er området udpeget til vækstområde i lokalområde Sæby. I lokalplanen for området og projektet er det målsætningen at udleje kontorlokaler, lagerfaciliteter og værksteder samt etablere opmagasinering af materialer m.v. såvel indendørs som på friland. Udlejning af lokaler er både til erhvervsvirksomheder og iværksættere. Opbevaring og boksleje kan også benyttes af private.

I samarbejde med de virksomheder, der lejer en eller anden form for lokale i Business Parken, er det ejernes erklærede mål at opbygge et fællesskab omkring de kompetencer, som lejerne i fællesskabet til enhver tid vil udgøre. Det er planen at udmønte dette fællesskab i en erhvervsmæssig styrke, der afspejler billedet i lokalsamfundet.

I receptionsområdet, som er centralt placeret i bygningerne, vil lejerne kunne få løst opgaver som f.eks. gæstemodtagelse med henvisning til virksomhedens kontor eller til modtagelse i et af husets møderum. Endvidere tilbyder receptionen tjenesteydelser kontorservice som fakturering, renskrivning, bogføring, kopiering, kontorlogistik m.v.

Intentionen er at skabe et tidsaktuelt og mangfoldigt erhvervsmiljø for lejerne i Business Park Sæby Syd. Tanken er, at lejerne vil få en følelse af et erhvervsmæssigt fællesskab med tætte relationer, der gør, at virksomhederne i stedet for at flytte fra Sæby på grund af vækst hellere vil blive på stedet og fortsætte væksten i Business Park Sæby Syd.

Det er målet at samle Business Parkens lejere til fællesmøder for på denne måde at styrke fællesskabet og skabe yderligere glæde ved at færdes i huset under ens daglige arbejde. Målet er følelsen af, at alle andre i huset er ens samarbejdspartnere og desuden at give både forretningsmænd og håndværkere en fællesskabsfølelse. Der vil fra første dag blive arbejdet aktivt på at skabe en kultur for åbenhed, imødekommenhed og fællesskab på tværs af brancher, så stedets lejere kan få glæde af hinandens kompetencer. Man vil derfor satse meget på, at der skal være en daglig glæde ved at drive egen virksomhed i et fællesskab med andre virksomhedsejere, når det foregår i samme hus.

Vision, mission og værdier
Business Park Sæby Syd ønsker at profilere sig som en professionel og imødekommende business park. I samarbejde med parkens lejere er det missionen at skabe ekstra værdi for den enkelte lejer gennem etablering af et fællesskab, hvor virksomheder kan trække på hinandens og fælles kompetencer.

Business Park Sæby Syd vil i samarbejde med lejerne sikre business parkens professionelle fremtoning, hvilket også indebærer, at parken vil opretholde et højt serviceniveau for både mulige lejere, lejere og tidligere lejere.

Endvidere ønsker man, at business parken anvendes til forskellige erhvervsmæssige aktiviteter, som kan styrke sammenholdet i lokalområdet. Denne form for aktiviteter vil kunne afholdes i business parkens fælles faciliteter. Parken vil brande sig med troværdighed, højt serviceniveau og fællesskab som alt afgørende værdier.

Initiativtager og direktør for Business Park Sæby Syd er direktør Erik Boye Larsen, Sæby.

Via dette link er det muligt at danne sig et indtryk at transformationen af den gamle skolebygning:

http://www.bpss.dk/om-bpss/nyheder

Tekst af Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Business Park Sæby Syd klar til start' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER