Solskin og højt humør til standerhejsning

Foto: Henrik Christensen, SaebyAvis.dk

Solskin og højt humør til standerhejsning

20. marts 2016 - kl. 6:22 - af

Godt 60 forventningsfulde medlemmer af Sæby Motions Cykel Club tog lørdag eftermiddag hul på den kommende sæson.

Ikke mindst gensynsglæden med de tidligere cykelvenner fra sidste sæson var stor, og alle var enige om, at i år skulle der trænes igennem. Heldigvis var der også mødt nye ansigter op på seriøse fine cykler. I alt har klubben 111 betalende medlemmer, men formand Tommy Thomsen forventer det tal stiger i takt med temperaturen. “Vejret har meget at sige, så en del flere vil dukke op når vejret bliver lidt bedre”, lød det fra en optimistisk formand.

Der trænes hver tirsdag og torsdag kl. 18.00 og søndag kl. 10.00. MTB’erne kører kl. 16.30 og kl. 09.00 samme dage.

– Der er plads til flere, så det er bare at møde op på træningsdagene, siger Tommy inden han selv cykler afsted på dagens 30 km rute.

Efter træningen var der velfortjent suppe til alle i Fritidscenterets cafeteria.

– I løbet af sæsonen er der planlagt deltagelse i flere løb og et par ture til udlandet, hvilket gerne skulle give ekstra motivation til at komme på jernhesten, også selvom det ikke altid er høj sol, slutter Tommy Thomsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Solskin og højt humør til standerhejsning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER