500 tilskuere til forårsopvisning i Sæby Fritidscenter

500 tilskuere til forårsopvisning i Sæby Fritidscenter

20. marts 2016 - kl. 0:19 - af

Afslutning på sæsonen markerede Springteam Sæby og Sæby GF med et brag af en opvisning i Sæby Fritidscenter. Det var 4 timers opvisning, hvor publikum kunne læne sig tilbage og nyde en god kop kaffe, mens musikken spillede, og der var sød, sjov og flot gymnastik på gulvet.

Efter fælles indmarch, kom de yngste gymnaster fra 3 til 12 mdr. fra Sæby GF på gulvet sammen med deres forældre. Efterfølgende kom de 3 årige prinsesser fra Springteam Sæby og lavede en prinsessedans, hvorpå de gav den fuld drøn på redskaberne. Det var en opvisningsdag hvor 16 hold kom på gulvet, og hvor der blev vist gymnastik lige fra flyvende helikopter, koldbøtter, gummistøvledans til dobbelt saltoer og 5 kombinationsspring på banen.

I pausen fik forældre, gymnaster og søskende sved på panden, mens legeland blev prøvet af.

Sæby GF og Springteam Sæby er med til at skabe et godt fritidsliv til børn og unge i Sæby og omegn, og uge efter uge står friske og energiske trænere parate til at give gymnasterne udfordringer og en god oplevelse i et godt og sundt hal miljø.

Bag de to foreninger står to stærke bestyrelser, som er med til at sikre en god drivkraft i klubberne. Bestyrelsen havde bl.a. arrangeret opvisningen, hvor pengene fra entreen skal gå til indkøb af nye redskaber til de to klubber.

Selv om dagen markerede sæsonafslutning, forsætter Springteam Sæbys konkurrence gymnaster træningen, da 1. og 2. runde af DM venter forude. Herudover starter Springteam Sæbys sommergymnastik op i næste uge, og i uge 31 afholdes der springcamp.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '500 tilskuere til forårsopvisning i Sæby Fritidscenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger