Ølsmagning hitter i Lyngså<br>…

Ølsmagning hitter i Lyngså

19. marts 2016 - kl. 12:31 - af

For femte gang arrangerede Lyngså Boldklub ølsmagning med pølsebord i klubhuset på Nørrevej, og for femte gang var det for fuldt hus, hvilket vil sige 72 glade gæster, der hver gang har fået en dejlig aften med masser af øl, mad og kammeratligt samvær.

For femte gang bød Lyngså Boldklubs formand, Ib Thomsen, Bo L. Jensen fra Danske Ølentusiaster, velkommen. Lige fra starten havde Bo L. Jensen gæsterne i sin hule hånd med sin egen gode fortællemåde om bryggerier, ophavsmænd, bryggemetoder og ikke mindst smagning på øllet. Denne gang præsenterede han nye danske øl og nogle svenske, der spændte på en alkoholvolume fra 4,6 – 9 %. De svenske var ikke helt så populære blandt gæsterne, som de danske, og der var da også bred enighed om, at det var forståeligt, der var mange svenske handlende og turister, der hjembragte øl fra Danmark. Bo L. Jensen fortalte, at de svenske øl ikke var så nemme at skaffe i Danmark, så han havde selv måtte rejse en tur til Sverige for netop at skaffe de øl, som han præsenterede i Lyngså fredag 18. marts.

Tolderne rystede på hovedet
– Det ser jo lidt mærkeligt ud, og man føler sig ilde til mode, når man er den eneste, der kører ind i Sverige fra Danmark med en tom vogn, mens alle andres vogne er fyldt med øl, og tolderne står uforstående og ryster på hovedet. Det samme gentager sig bare med modsat fortegn, når man er den eneste, der kører ind i Danmark fra Sverige med en vogn fyldt med øl, mens alle andre kører ind med tomme vogne. Igen står tolderne og undrer sig og ryster på hovedet, sagde Bo L. Jensen.

Flere af demonstratørens historier skabte en del moro hos gæsterne.

Otte forskellige øl blev der smagt på denne aften, og midtvejs var der tag selv pølsebord, med alt hvad der hørte til.

På indgangsbilletten blev der i pausen trukket lod om 12 stk. t – shirts, der var sponseret af Sæby Budservice og Sæby Lastvognsopbygning.

Køkkentjansen var overladt til Line Stæhr, Bjarne Hansen og Morten Pedersen, der sammen med Bo L. Jensen sørgede for, ingen gik hverken sultne eller tørstige fra Lyngså Boldklubs klubhus denne aften.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ølsmagning hitter i Lyngså
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger