Indvielse af ny stald på Børnegården

Indvielse af ny stald på Børnegården

19. marts 2016 - kl. 7:54 - af

Torsdag den 17. marts blev der holdt indvielse af ny stald til Børnegårdens geder og kaniner. Hele begivenheden er kommet i stand efter et særligt samarbejde mellem Frederikshavn kommunes projekt afdeling, Frederikshavn legepladsinspektør, Park og Vej, legeplads firmaet Lillebjørn samt personalet på Børnegården.

På Børnegården har de haft et ønske om at få et hus, som kunne passe ind i det eksisterende miljø både i forhold til bygninger, men også den skønne natur, de har. Der er blevet tegnet og lavet planer på tværs af alle interessenter – så det var glædens dag for alle. Projektet er gået op i en højere enhed.

Den røde løber blev taget i brug. Der blev forberedt et stort tag selv bord med frugt, kage og kaffe, og deres nabo Børnehaven Brolæggervej 4 kom forbi. Ligeledes var der flot fremmøde af forældre, som benyttede lejligheden til at deltage. Børnegården var enorm glade for den store velvilje de mødte fra forældreside, både med gode råd, praktisk hjælp og donationer. Forældrerådet stod for kage til dagens arrangement.

Afdelingsleder Vibeke S. Thomsen holdt en lille tale for alle fremmødte og takkede for det meget positive samarbejde, der har stået på de seneste måneder. Derefter fik hun overrakt den gyldne saks og i skøn forening med William fra Blå stue, klippede de den røde snor over til den nye stald. Derefter blev der lukket op til dyrene og lågerne til henholdsvis kaninfolden og gedefolden blev åbnet. Især gederne indtog de nye udendørs omgivelser med stor iver. Den nye fold kommer fremadrettet i daglig tale til at hedde ”Gedebjerget”.

Med den nye stald bliver der nu mulighed for at indrette børnenes trævæksted i den gamle gedestald og hønsehuset. Dermed er der basis for endnu et spændende samarbejde med Frederikshavn kommunes projektafdeling mv.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indvielse af ny stald på Børnegården' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER