Årets motionsløb i Sæby<br>…

Årets motionsløb i Sæby

19. marts 2016 - kl. 7:50 - af

24timer_600x250Så lægger Paradisjorden atter underlag til ”24 Timer ved Havet”.

D. 28-29. maj 2016 har du muligheden for at deltage i årets løbearrangement i Sæby, når ”24 Timer ved Havet” for tredje gang løbes i gang d. 28. maj kl. 12.00, med Spar Nord som hovedsponsor.

Du har muligheden for at deltage som singleløber i 6, 12 eller 24 timer, eller tilbagelægge 1, 2 eller 3 marathons. Ligeledes kan du som stafethold deltage i 6, 12 eller 24 timers løb – og som noget helt nyt har du også muligheden for at udfordre dig selv med et ½ marathon søndag d. 29. maj.

80 årig genganger & norsk verdensrekordholder
Igen i år har den tidligere marathon-verdensrekordholder Horst Preisler meldt sin ankomst. Den 80 årige løbe-legende var godt tilfreds med forrige års arrangement, og har igen meldt sig til 24 timers single-løb i Sæby.

Ultraløberen fra Norge Per Audun Heskestad har også annonceret sine planer om at deltage i ”24 Timer Ved Havet”. Per Audun Heskestad er verdensrekordholder for 24 Timers Løb i sin aldersklasse (60 år), og i december 2014 tilbagelagde han 115 km på 12 timer i Marseille.

Det er vi rigtig stolte af” fortæller Tanja Nielsen. Hun er en del af ‘Løbefællesskabet 24 Timer Ved Havet’, og var med til at starte det hele i 2014. ”I det hele taget er vi meget glade for, at løbet også er blevet talt om i både Tyskland, Sverige og Norge, og vi glæder os rigtig meget til at se både nye og kendte ansigter.

Erfarne ultraløbere og almindelige motionister
Løbefællesskabet ’24 Timer Ved Havet’, som står bag den 3. udgave af løbet i Sæby, slår også fast, at løbet er for alle, i alle aldre, der kan tilbagelægge distancen på 2 km i gang eller løb.

Alle kan være med uanset alder og kondition. Det synes jeg også både Horst og Per Audun’s deltagelse fortæller – selv om de nok ikke er målestandarden for deres respektive alderskategorier” griner Tanja. ”Men man kan gå ruten på 2 km som en del af et hold eller man kan løbe alene i 24 timer – det er helt op til en selv, og der er ikke noget tidskrav,” forklarer Tanja Nielsen

Så mød op og løb en tur. Det bliver en hyggelig, dejlig og fornøjelig oplevelse i Sæbys smukke omgivelser blandt fantastiske mennesker og godt selskab.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årets motionsløb i Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER