Meny gør klar til påsken<br>…

SONY DSC

Meny gør klar til påsken

18. marts 2016 - kl. 0:02 - af

Alt imens den store om- og tilbygning af butikken foregår, så tænkes der også påske hos Meny.

Købmand Claus Karlsen fortæller: ” Vi er jo midt i den fantastiske forvandling til byens største varehus, men det skal kunderne ikke lide under. Derfor har vi bedt alle de mange håndværkere, der dagligt arbejder med at få butikken til at blive en af Danmarks flotteste, om at parkere bag Uno-X og dermed gøre plads for de mange trofaste kunder, der skal have købt ind til påskedagene.

Vi har, som de fleste sikkert har opdaget, fået opsat betonen der skal være omdrejningspunkt for vores nye indgang og vindfang. Den øvelse har kostet enkelte p-pladser foran butikken, men det har vi som sagt forsøgt at råde bod på ved at gøre plads på modsatte side ved tankanlægget. Ligesom vi har opsat skilte for at guide kunderne bedst muligt.

Det er og bliver fantastisk, men det er ikke nogen hemmelighed at det rykker tænder ud med sådan et kæmpe projekt. Vi gør alt for at kunderne fortsat får en god oplevelse, og samtidig vil jeg godt rose de ansatte, for den store indsats de yder, nu hvor vi for alvor trækker på deres arbejdskraft. Ingen kan holde til den øvelse i halve eller hele år, men de kæmper, og det er vi dem dybt taknemlige for”.

Når man spørger til påsken, så ligger købmanden ikke skjul på at det er nogle af de helt store dage. Men reglerne tillader desværre ikke, at der holdes åbent i helligdagene, så skal der handles mandag, tirsdag, onsdag eller påskelørdag.

Ombygningen af Meny står på frem til sommer og i flere etaper, så vil man følge med, så hold øje med SaebyAvis.dk hvor byggeriet følges nøje.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Meny gør klar til påsken
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER