Fremtidsplaner for Nellemanns Have fremlagt

SONY DSC

Fremtidsplaner for Nellemanns Have fremlagt

18. marts 2016 - kl. 7:23 - af

Nellemanns have_600x250Der var et fint fremmøde i Manegen i Sæby, da Nellemanns Haves Venner afholdt generalforsamling.

Formand Hans Rødsgaard-Mathiesen bød velkommen, og generalforsamlingen blev afholdt efter vedtægterne.

I bestyrelsens beretning kom formanden blandt andet ind på nye tiltag og samarbejdspartnere. Sæby Løbeklub anlægger i løbet af foråret en løbesti, der går fra Havnen, op gennem Nellemanns Have og videre til Sæbygård Skov. Der er indledt samarbejde med Sæbygårdskolen om anlæggelse af skolehaver.

Referat fra generalforsamlingen kan ses på hjemmesiden www.nellemanns-have.dk/venner

Efter generalforsamlingen fortalte Bjarne Jørgensen og Villy Mougaard, begge medlemmer af Nic. Nellemanns Fondsbestyrelse, om fremtidsplanerne for Haven. Der sker en fornyelse af beplantningen i Hvass skov, en slags botanisk have. Det er også i dette område, at skolehaverne tænkes anlagt. Et projekt, der hedder ”Fra Haver til Maver”, som lærer Anne Bak fortalte om. For at haveprojektet kan lykkes, er der et stort ønske om, at der kommer vand og strøm op til området, hvilket kræver fagfolk og gravemaskiner.

Der er også et stort ønske om udbygning af området med en kombineret shelter- og bålhytte, ligesom der mangler toiletfaciliteter især til handicappede i Paradishaven.

Disse projekter og bygninger kræver tilskud og donationer fra forskellige fonde, klubber, erhvervsdrivende og andre, for at de kan realiseres. Havens Venner håber og tror på, at der er gavmilde folk, der kan se værdien i disse tiltag og vil hjælpe disse projekter på vej, så eleverne og andre gæster i haven kan få en ekstra oplevelse med overnatnings- og undervisningsmuligheder i de nye bygninger.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

Formand: Hans Rødsgaard-Mathiesen
Næstformand: Jette Hansen
Kasserer: Birthe Andersen
Sekretær: Lisbeth Collin Hultfeldt
Bestyrelsesmedlem: Solveig Christensen

  1. Suppleant Lone Daugaard
  2. Suppleant Poul Andersen

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fremtidsplaner for Nellemanns Have fremlagt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER