Frederikshavn Kommune skal have ny sundhedspolitik

Frederikshavn Kommune skal have ny sundhedspolitik

17. marts 2016 - kl. 9:06 - af

Frederikshavn_Raadhus_600x250_5036Frederikshavn Kommune er foregangskommune på sundhedsområdet. Nu begynder arbejdet med en ny sundhedspolitik, og politikere vil gerne have borgernes input til at gøre den endnu bedre.

Sundhedsudvalget i Frederikshavn Kommune har besluttet at kommunen skal have en ny sundhedspolitik. Målgruppen er alle borgere, børn, unge, ældre, flygtninge og medarbejdere i Frederikshavn Kommune. Der skal formuleres en kort og præcis politik, der tilkendegiver overfor borgerne, hvad de kan forvente på sundhedsområdet, og hvilke effekter kommunen ønsker at opnå. Målet er, at politikken er så ambitiøs, at Frederikshavn Kommune kan fortsætte arbejdet som foregangskommune på sundhedsområdet.

”Den nuværende sundhedspolitik har været en stor succes. Den har bidraget til at skabe sammenhæng og sætte fokus på sundhed i hele den kommunale forvaltning. Samtidig har vi fået nogle meget tilfredsstillende resultater i forhold til få genindlæggelser på sygehuse, rekord lav ventetid på genoptræning og stærkt samarbejde med de praktiserende læger. Nu skal vi sætte nye mål, så vi fortsat kan udvikle og forbedre vores sundhedsindsats,” siger Anders Broholm, formand for Sundhedsudvalget, Frederikshavn Kommune.

Arbejdet med den nye sundhedspolitik går i gang nu. For at nå frem til den bedste og mest borgernære sundhedspolitik vil Sundhedsudvalget inddrage borgerne i arbejdet. Det skal ske i løbet af det næste års tid gennem blandt andet borgermøder, og politikerne glæder sig til at hente idéer og inspiration fra hverdagen udenfor byrådssalen:

”Jeg ser meget frem til en åben debat om kommunens nye sundhedspolitik. I efteråret bliver der borgermøder, og vores sundhedspanel og ældreråd/handicapråd inddrages. Jeg håber, at rigtig mange borgere og også gerne sundhedspersonale vil engagere sig, så vi får en visionær og ambitiøs sundhedspolitik,” siger Anders Broholm, formand for Sundhedsudvalget, Frederikshavn Kommune.

FAKTA: Den nuværende sundhedspolitik: http://frederikshavn.dk/Documents/center_for_sundhed_og_aeldre/Sundhedspolitik%202013-2016.pdf

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommune skal have ny sundhedspolitik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER