Frederikshavn Kommune ansætter erhvervsplaymaker

Frederikshavn Kommune ansætter erhvervsplaymaker

17. marts 2016 - kl. 13:36 - af

IMG_Frederikshavn_Raadhus_600x250_5036Frederikshavn Kommune har ansat Tommy Lund Christensen som kommunens nye erhvervsplaymaker. Stillingen er ny og skal koble erhvervsliv, folkeskole og unge tættere sammen.

Frederikshavn Kommune har fundet en person, som allerede er godt kendt med kommunen og har de kompetencer og det engagement, der skal til for at tage fat på opgaverne i den nye stilling som erhvervsplaymaker. Frederikshavn Kommunes nye ambitiøse uddannelsesstrategi danner rammen for erhvervsplaymakerens arbejde. Et af målene er, at 45 % af en ungdomsårgang skal vælge en erhvervsfaglig uddannelse, for at fremtidssikre kompetencer og kvalificeret arbejdskraft til det lokale erhvervsliv.

”Vi glæder os til at byde Tommy Lund Christensen velkommen, og introducere ham til de mange forskellige kontakter i og uden for den kommunale verden. Tommy er valgt fra et stort og mangfoldigt ansøgerfelt, han er den helt rigtige til jobbet. Både i forhold til hans erhvervsfaglige baggrund, hans erfaringer i erhvervslivet og personligt”, siger Heidi Becker-Rasmussen, Børne-, kultur- og arbejdsmarkedsdirektør, Frederikshavn Kommune.

Tommy Lund Christensen kommer fra en stilling som projektleder hos Martin by Harman, og har flere års erfaring med at skabe overblik i et job med en stor og forskelligt artet kontaktflade. Hans faglige baggrund som maskintekniker/produktionsteknolog rammer i sig selv lige ind midt i hans nye kerneopgave: at arbejde med at opfylde den kommunale uddannelsesstrategi og de unges kvalificerede uddannelsesvalg.

Erhvervsplaymakeren begynder i jobbet 1. maj og får base i Center for Børn og Skole, Frederikshavn Kommune.

FAKTA
Den kommunale uddannelsesstrategi blev godkendt af Børne- og Ungdomsudvalget den 8. oktober 2015. Man kan læse strategien via linket her:

http://frederikshavn.dk/PDF%20Dokumenter/Undervisning-og-Ungeindsats/Uddannelssstrategien%20Nutidens%20børn%20og%20unge%20-%20Fremtiden%20medarbejder.pdf

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommune ansætter erhvervsplaymaker' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER