Østervrå får ny multibane og Skaterpark

Østervrå får ny multibane og Skaterpark

16. marts 2016 - kl. 12:42 - af

Oestervraa IF_600x250ØVI har opnået støtte fra Nordea-fonden og DBU til anlæg af en multibane på Østervrå Stadion. Banen forventes klar i løbet af 2016.

En ny multibane i Østervrå bliver åbnet for alle byens borgere 24 timer i døgnet, og arbejdet er allerede startet ved skrivebordet med støtte fra Nordea-fonden og DBU’s multibanepulje.

”Vi håber, at banen bliver et naturligt samlingspunkt for hele lokalområdet, og vi vil som klub gerne invitere alle med – uanset om du er medlem af klubben eller ej”, fortæller formand i klubben Knud Hjørnholm.

”Med støtten fra Nordea-fonden er vi sikre på, at Multibanen i Østervrå bliver en realitet, og arbejdsgruppen for projektet arbejder nu videre med, at finde de sidste midler til etablering af skaterparken, legeplads samt ny tribune til stadion, overdækning med infotavler, løbe- og cykelspot m.m. til området”.

Multibanepulje baner vejen
Nordea-fonden har med en multibanepulje på 20 millioner kr. gjort det muligt for blandt andet Østervrå at anlægge en af de eftertragtede baner.

”Nordea-fonden støtter gode liv, og for os er fællesskabet nøglen til gode liv. Med de nye multibaner får 20 byer over hele landet et nyt mødested for alle, der vil dyrke boldspil sammen året rundt ”, siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.

Også Dansk Boldspil-Union glæder sig over udsigten til en multibane i Østervrå. ”Det er fantastisk, at – ØVI – på frivillig basis har søgt støtte og ønsker en multibane, der kan skabe bevægelse i lokalområdet. Det siger meget om behovet for multibaner, der kan motivere til nytænkning, fastholde fodboldspillere og udvikle dansk fodbold – og om værdien af vores frivillige foreningsliv”, siger Jesper Møller, formand i Dansk Boldspil-Union.

Planoversigt

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Østervrå får ny multibane og Skaterpark' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER