Sæby er med i toppen efter sejr over Kolding

Sæby er med i toppen efter sejr over Kolding

15. marts 2016 - kl. 12:37 - af

Saeby BasketDet lykkedes at ”indtage” tredjepladsen for Sæbys damer efter at have slået Kolding BK i søndagens udekamp. Samtidig tabte rivalerne fra Åbyhøj denne weekend, og dette gjorde, at Sæby overtog tredjepladsen fra Åbyhøj.

Første periode: Sæbys Signe Brandt bringer Sæby foran 0-2, men det bliver hjemmeholdet, der hurtigt overtager føringen med 6-4 efter få minutters spil. Sæby står godt i forsvaret, men angrebet bærer præg af, at spillerne er ukoncentreret i afslutningerne. Selvom Sæbys angribere er 100 % fri på kurven, ”misser” spillerne scoringerne. Der bliver dog balance i kampen i slutningen af perioden, som ender 10-10.

Anden periode: Sæby får fra start lidt mere styr på opspillet, og flere spillere melder sig nu på scoringslisten. Halvlegs i perioden har Sæby bragt sig foran til stillingen 15-19. Sæby har overtaget styringen af kampen, men det ligesom holdet ikke kan ”rykke” helt fra Kolding. Hjemmeholdet er stadig inde i kampen, men det er dog Nordjyderne, som kan gå til halvleg med en føring på 22-30.

Tredje periode: Kolding får efter et par minutters spil reduceret Sæbys føring til stillingen 27-32, men herefter får Sæby sat mere tempo i kampen. Dette, sammen med at Sæby opsætter sine angrebssystemer, medvirker til, at Nordjyderne udbygger sit forspring. Det lykkes Sæbys forsvar at holde hjemmeholdet fra at score i de næste 6 minutter af perioden. På dette tidspunkt fører Sæby 27-44. Kolding får dog sat sidste scoring i perioden, så stillingen ved periodens slutning er 31-44.

Fjerde periode: Koldings langskytter holder dem stadig inde i kampen, og Sæby har også i denne periode svært ved at tage det afgørende skridt til at ”lukke” kampen. Heldigvis for Sæby lykkes flere af angrebssystemerne, så afstanden til Kolding bibeholdes. Men Hjemmeholdet har ikke givet op, og de kæmper, alt hvad de har lært for at hente Sæby, der dog ikke har tænkt sig at opgive sejren. Sæbyholdet spiller klogt de sidste minutter af kampen, og holdet vinder sikkert 46-60.

Scoringer for Sæby: Signe Brandt 27 point, Henriette Sørensen 11, Louise Munch 7, Line Ypkendanz 6, Cathrine Frahm 4, Charlotte Simonsen 3, og Nina Munck 2 point.

”Vi var det bedste hold i denne kamp, også selvom vi ”tabte” en del bolde i opspillet specielt i starten af kampen. Vi havde svært ved at score på de frie chancer, men heldigvis havde vi også i denne kamp et godt solidt forsvar. Det var også dejligt at se vores ”indøvede” angrebssystemer lykkes rigtig mange gange i kampen. Vi må dog tage ”hatten” af for Kolding, som kæmpede for at holde sig inde i kampen lige til det sidste. Sæbys Louise Munch, som er vendt tilbage på holdet efter en lang skadespause, bør fremhæves for en rigtig flot indsats i denne kamp. Det er rigtig flot at holdet har kæmpet sig op her efter nytår, og nu indtager tredjepladsen i 1 division”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby er med i toppen efter sejr over Kolding' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER