Så kan du igen lære at danse Les Lanciers

Så kan du igen lære at danse Les Lanciers

14. marts 2016 - kl. 9:26 - af

Sæby Folkedanserforening lærer gerne fra sig, denne gang tilbyder de undervisning i den gamle selskabsdans Les Lanciers. Tre gange, 29. marts samt 5. og 8. april, instruerer Vita Ugilt på Sæbygaardskolen.

– Dansen vil blive gennemgået helt fra grunden, så alle kan være med, lover instruktøren, så selvom du måske aldrig før har taget et dansetrin, vil du allerede den tredje aften opleve, at du kan følge med og danse en selskabsdans i sammenhæng.

Det i sig selv er en stor glædelig oplevelse for deltagerne, men dans er så meget mere.

Det er festligt og fornøjeligt, og du bliver i godt humør af at danse. Det er påvist, at dans kan hjælpe mod smerter i ryg, nakke og stress. Musklerne i ryggen bliver trænet, du får en flot holdning, samtidig med at din balance og koordinationsevne forbedres, når du danser regelmæssigt. Et ekstra plus er det, at man forbrænder mange kalorier ved at danse, forklarer instruktøren. Socialt bringer dans folk sammen, og det gode humør smitter, når man danser.

Alle er meget velkommen til at være med. Mangler du en dansepartner eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte instruktøren.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så kan du igen lære at danse Les Lanciers' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER