Folkedansere fra Region Nordjylland gjorde det igen

Folkedansere fra Region Nordjylland gjorde det igen

14. marts 2016 - kl. 9:33 - af

Fem nordjyske folkedanserpar mødte søndag op i Sæby Kulturhus, hvor de skulle dyste ved Regionsmesterskaberne i pardans.

De fem par er en halvering af konkurrerende par fra konkurrencerne i 2015, men på trods af det, var alle sejl sat til. Der var trænet, studeret dansebeskrivelser, strøget dragter og pudset sko så alt stod fint og flot da de 110 tilskuere indtog kulturhuset for at se konkurrencen.

Der blev dyster i tre danse: Kaffemøllen, Fandango og Varsoviane og da alle dansene var det danset stod det klart at det var Inger Nielsen, Frederikshavn og Ture Andersen, Hjørring, der løb af med Regionsmesterskabernes guld.

Sølv til Mariane Vesterdorf og Leif Christiansen Gandrup og bronze til Joan Ledet og Jacob Sørensen Tårs. Desuden deltog Kirsten Bjerre og Erik Kristensen, Tårs og Eva og Evan Jørgensen, Gandrup.

Folkedans Danmarks konkurrenceudvalg har arbejdet på at der skulle være konkurrencer rundt i alle landets regioner, men det har desværre vist sig at ønsket var større end interessen for at deltage. Det betyder at alle andre konkurrencer rundt i landet er blevet aflyst og det betyder samtidig at de fem dansende par fra Nordjylland også er de bedste par i hele Danmark.

Tak for en fantastisk hyggelig dag til danserne, dommere, spillemænd, tilskuere og alle andre der har bakket op om arrangementet.

Se også indslag fra TV2Nord ved at klikke her.

folkedans2_600x400 folkedans1_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Folkedansere fra Region Nordjylland gjorde det igen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER