Sæby Motions Cykel Club opretter ungdomshold

Sæby Motions Cykel Club opretter ungdomshold

13. marts 2016 - kl. 0:50 - af

For at få flere unge ud at cykle og træne på landevejene, opretter SMCC nu et hold alene for unge, der har mod og lyst til at komme ud at race hurtigt på cykel.

Holdet træner hver torsdag kl. 18.00 til ca. 20.00, herudover trænes der med de øvrige motionshold i klubben. Det bliver Natali Christensen og Thomas Thomsen der skal tilrettelægge og lede træningen og til at tage sig af holdet i øvrigt får de hjælp af Nicolaj Bochdam, der selv har kørt på racer i flere år.

”Vi håber at vi kan få etableret det helt rigtige træningsmiljø som retter sig mod ungdommen, og som kører på deres præmisser”, siger Natali og Thomas samstemmende, ”Vi skal kunne have det sjovt sammen mellem træningsintervallerne”.

Hvis du er mellem 12 og 16 år og har en racercykel og hjelm, er du velkommen til at møde op til standerhejsning på Sæby Fritidscentrets p-plads, lørdag d. 19. marts kl. 13.30.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Motions Cykel Club opretter ungdomshold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER