Ny slagter og delikatesse afdeling i Meny

Ny slagter og delikatesse afdeling i Meny

13. marts 2016 - kl. 11:21 - af

Om- og tilbygningen i Meny tager fart. Første etape er nu tilendebragt, og der er derfor blevet lukket op til den nye flotte slagter og delikatesse, som de med stolthed gerne vil vise frem.

Afdelingen, der tidligere husede slagter og delikatesse, er nu spærret af, således håndværkere og kunder ugeneret kan fortsætte deres gøremål i butikken, mens næste etape af byggeriet foregår.

Derfor skal man nu og fremover ned i den nye tilbygning for at se det store og spændende udvalg i både slagter og delikatesse, men det er bestemt et kig indenfor værd.

Benny fortæller: ”Vi har i den nye afdeling fået mulighed for at præsentere hele det store udvalg endnu bedre, og vi kan bl.a. her til weekenden tilbyde tapas med alt i tilbehør, weekendmenu, frisk fisk, samt lækkert ost til ostebordet, så kig forbi og se både det udvidede udvalg og vores nye flotte afdeling, den frembringer smil på læben, både hos os og kunderne”, lover han.

Vinafdelingen er også spærret af, og kommet ned i den nye tilbygning. Men det er kun indtil de næste etaper er overstået, så bliver det også en ny og spændende vinafdeling med endnu større udvalg end i dag, lover købmand Claus Karlsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny slagter og delikatesse afdeling i Meny' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger