Hørby Bazar lover besøgende et godt udvalg

Hørby Bazar lover besøgende et godt udvalg

12. marts 2016 - kl. 8:49 - af

Når Hørby Bazar for 3. gang slår dørene op, bliver det med imponerende 100 stande. Arrangørerne har nemlig måtte melde ”alt udsolgt”, fordi interessen for at leje en stand til det store indendørs loppemarked har været så enorm. Det tegner naturligvis lovende for udvalget af varer og mange glæder sig allerede til at besøge den store bazar, der afholdes på Hørby Efterskole.

– Det er virkelig som om bazaren har sat sig fast i folks bevidsthed hos både de lokale og hos handlende, der kommer mere langvejs fra. Vi har tydeligt mærket interessen for at leje en stand, og i år har vi valgt at tage foyeren og motionsrummet på efterskolen i brug sammen med hallen, og så kommer vi op på det dejligt runde tal, oplyser de tre initiativtagere Hanne Jakobsen, Ann Bang og Helle Brinkmann.

De 100 stande vil komme til at bugne af tøj, legetøj, sko, smykker, brugskunst, papirklip, glaskunst og meget, meget mere. Det er hovedsageligt private, der har valgt at booke en stand til at få solgt ud fra klædeskabene, gemmerne, samlingerne eller af kunsthåndværket. Men der vil også være enkelte repræsentanter fra forretninger at finde blandt de mange stande på bazaren.

Med så spændende et udbud af varer, kan man sikkert godt bruge en pause undervejs samt lidt at få ny energi af, og det har arrangørerne også tænkt på. Der er nemlig en café i bazaren, som sælger kaffe, the, sodavand, kage, frugt, pålægsboller, pølsehorn el.lign. til absolut billige priser.

– Hørby er måske ikke så stor, men en lille by kan altså godt præstere noget stort, lyder det fra Hanne, som oprindeligt fik idéen til Hørby Bazar. – Vi oplever en god opbakning fra byen, folk hjælper med at bage, stå parkeringsvagt, passe caféen, ophænger plakater og meget mere af alt det praktiske, der skal gøres, for at afvikle så stort et arrangement. Og så har vi jo Hørby Efterskole, som bare har de perfekte rammer til et sådant arrangement, slutter hun.

Hørby Bazar afholdes søndag den 20. marts kl. 11-15, og der er gratis adgang for alle.

Vil du vide mere, kan du følge Hørby Bazar på facebook.

Hørby Bazar støtter Hørby BørneMusikFestival og Hørby Bylegeplads.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Bazar lover besøgende et godt udvalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger