Påskekaniner på snor<br>…

Påskekaniner på snor

11. marts 2016 - kl. 0:02 - af

I påsken er der tid til, at børn og voksne kan være kreative sammen – og det kan der komme en masse flot pynt ud af. Bibliotekerne i Frederikshavn og Sæby klipper kaniner og sætter dem på snor, hvis du har lyst til at være med, er det, tirsdag 22. marts, kl. 13-15, i Frederikshavn og kl. 14-15 på Sæby Bibliotek.

De fleste børn kan godt lide at være kreative med hænderne. – Mangler du lidt inspiration, så har vi fundet noget flot og farvestrålende papir, fortæller børnebibliotekaren, for nu skal vi klippe de sødeste kaniner, bagefter giver vi dem en hale, og til sidst sætter vi dem på en snor. Du får selvfølgelig din egen kaninguirlande med hjem, så du kan påskepynte på dit værelse.

Klippeværkstedet er for børn fra 4 år, og kniber det lidt med at håndtere saksen selv, så skal du tage en voksen med til at hjælpe dig.

Det koster ikke noget at være med, men vi vil gerne have din tilmelding på bbib@frederikshavn.dk

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Påskekaniner på snor
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER