Vendsyssel Teater inviterer hele Vendsyssel til workshop

Vendsyssel Teater inviterer hele Vendsyssel til workshop

10. marts 2016 - kl. 10:25 - af

Vendsyssel Teater er hele Vendsyssels Teater, og alle er inviteret til workshop onsdag den 16. marts.

Det er visionen, at hele Vendsyssels kulturliv er med i åbningseventen weekenden den 14.- 15. januar 2017, når snoren klippes til det nye teater og oplevelseshus i Hjørring.

Hjørring kommune og Vendsyssel Teaters mål er at inddrage de nordjyske borgere, både i processen med at skabe en festlig åbning, samt i et samarbejde, der rækker langt ud over åbningen.

I 2016 vil Hjørring kommune og Vendsyssel Teater derfor have fokus på at skabe gode relationer og samarbejder med de mange aktører, som er interesserede i at få en tilknytning til Vendsyssel Teater og Oplevelseshus, for eksempel gennem aktiviteter i teatrets foyer, indendørs, udendørs og i byrummet – eller i et samspil med udgangspunkt i egne rammer, for at skabe synergi og sammenhængskraft i hele Vendsyssels kulturliv.

Lige nu inviterer Hjørring kommune og Vendsyssel Teater derfor alle interesserede kulturaktører til Kick Off arrangement onsdag den 16. marts 2016 klokken 19 – 21 på Vendsyssel Teater, Dronningensgade 12a, Hjørring.

Udover selve workshoppen byder aftenen på velkomst ved teaterdirektør Lars Sennels og overskrifter som ”vision og afsløring af nyt logo”, ”bliv en del af en kæmpe fest” samt ”præsentation af huset og mulighederne for andre aktører”.

Ønsket er at skabe grobund for at bruge det nye teater og oplevelseshus som en platform for tværkulturelt samarbejde, med det formål at skabe nye samarbejder og merværdi og glæde for alle – samt mulighed for at brande den enkelte forening eller institution. Samtidig er intentionen at give flest mulige aktører mulighed for at blive en naturlig del af livet i huset fremover, og dermed give publikum, gæster og forbipasserende mange spændende og gode grunde til at komme indenfor – ud over til teaterforestillingerne, naturligvis.

Hele invitationen kan ses på Vendsyssel Teaters hjemmeside – klik her – og tilmelding til workshoppen bedes sendt til kommunikations- og udviklingskonsulent Dorte Reinholdt på mail: dorte.reinholdt@hjoerring.dk .

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vendsyssel Teater inviterer hele Vendsyssel til workshop' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger