Nyt boliglån tager toppen af bidragsstigninger

Nyt boliglån tager toppen af bidragsstigninger

10. marts 2016 - kl. 0:04 - af

Nordjyske Bank i Sæby er nu klar med et nyt prioritetslån, der har til formål at tage toppen af de omtalte bidragsstigninger fra Totalkredit. Bidragsstigningerne er størst for F1-, F2-, F3- og F4-lån, og områdedirektør Torben Schioldan fra Nordjyske Bank i Sæby opfordrer nu alle sine kunder til at tage kontakt til deres lokale rådgiver med henblik på gratis at få omlagt deres F1-F4 boliglån.

Den kritik, som de nye bidragssatser fra Totalkredit har fået de seneste uger, får nu Nordjyske Bank til at etablere et nyt prioritetslån til boligejerne. Det nye lån er et billigere alternativ og har således til formål at tage toppen af kundernes øgede omkostninger:

– Realkreditlån har været den billigste måde at finansiere bolig i mange år, og vi har fortsat et godt samarbejde med Totalkredit, forklarer områdedirektør Torben Schioldan fra Nordjyske Bank i Sæby og fortsætter: – Men vi og vores kunder er naturligvis påvirkede af den aktuelle diskussion om bidragsforhøjelsen. Derfor tilbyder vi nu vores kunder et alternativ, så de rammes mindre hårdt af stigningerne.

De aktuelle bidragsstigninger fra Totalkredit er særligt høje for F1-, F2-, F3- og F4-lån og for den sidste fjerdedel af realkreditlånet, nemlig belåningen fra 60-80 procent af boligens værdi. Det er derfor her, at Torben Schioldan og hans kolleger sætter særligt ind, og det er her, at der vil være en besparelse at hente ved at omlægge:

– Hvis du har et F1-lån uden afvikling på eksempelvis en million kroner, så kan du med vores nye konverteringspakke eksempelvis nedskrive dit Totalkreditlån til 750.000 kroner og så tage et prioritetslån hos os på 250.000 kroner. Herved bliver du mindre ramt af bidragsstigningerne, fortsætter han.

Han understreger dog, at der er en lang række individuelle behov, der skal tilgodeses, og at Nordjyske Bank behandler alle sager individuelt. Han opfordrer derfor nuværende og nye kunder til at komme ned i banken for at få boliglånene gennemgået og besparelsen beregnet. Alle omlægninger af F1-F4 lån foretages uden gebyr fra Nordjyske Bank og Totalkredits side som minimum resten af 2016.

Nordjyske Bank opfordrer boligejere med andre lånetyper end F1- til F4-lån til at afvente repræsentantskabsmødet i Nykredit den 16. marts 2016. Totalkredits ejer, Nykredit har indstillet til repræsentantskabet, at der udloddes 600 millioner kroner primært til denne gruppe af låntagere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt boliglån tager toppen af bidragsstigninger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger