Spritbilist sigtet for uagtsomt mandrab efter ulykke ved Ilbro

Spritbilist sigtet for uagtsomt mandrab efter ulykke ved Ilbro

8. marts 2016 - kl. 8:39 - af

Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi har fået varetægtsfængslet en mandlig bilist, der er sigtet for at have kørt spirituskørsel ved en voldsom ulykke, der kostede 19-årige Michelle Chuaphahon Larsen fra Østervrå livet på Sæbyvej ved Ilbro.

Det fortæller Newsbreak.dk med henvisning til oplysninger fra anklagerne i sagen på det sociale medie Twitter.

Ulykken var så voldsom, at politiet i lang tid ikke vidste, hvad der var sket, hvorfor en bilinspektør undersøgte den tragiske ulykke. De to biler havnede pludselig i samme spor på hovedvejen, og nu mener politiet altså at vide hvorfor. Spritbilisten kørte angiveligt i den forkerte side af vejen.

Fem indlagt
Ulykken, der skete om aftenen den 15. februar i år, var så voldsom, at i alt fem personer måtte indlægges på forskellige sygehuse. Den 19-årige pige døde kort efter af sine kvæstelser.

Af de resterende parter så det umiddelbart værst ud for føreren af den anden bil. Den blev ført af en 29-årig ukrainsk mand fra Nibe-området, og han var indlagt på Aarhus Universitets Hospital i Skejby ved Aarhus med livstruende kvæstelser.

Nordjyllands Politi oplyser til Newsbreak.dk, at det er ham, der nu er sigtet. Han blev efter indlæggelse afhørt og siden sigtet. Det er forklaringen på, hvorfor han først er blevet fremstillet i grundlovsforhør mandag.

Læs mere ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spritbilist sigtet for uagtsomt mandrab efter ulykke ved Ilbro' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER