Sæby har fået et lille nyt slagteri…

Sæby har fået et lille nyt slagteri…

8. marts 2016 - kl. 17:14 - af

Sæby Gårdslagteri ligger på Aalborgvej 108 i Sæby, og er startet op for ca. 14 dage siden.

”Det er en ide, vi har gået og tumlet med i flere år, og nu skulle det så være”, siger Thomas Heden, der er den ene af de to indehavere.

Thomas er udlært slagter, og arbejder stadig hos Danish Crown. Det er også ham, der vil komme til at stå for slagtningen af de dyr, som bliver opkøbt hos lokale landmænd, og således også med til at støtte lokalområdet.

Den anden halvdel af teamet hedder Bjarke Jacobsen, Han er uddannet butiksslagter, så det er ham, der står for al fremstilling af pålæg m.v., og han har også et arbejde ved siden af at passe.

På nuværende tidspunkt er det kun grise, der bliver slagtet og forarbejdet på stedet, men på sigt er det planen, at der også skal lam og vildt på ”menukortet”, men ingen kreaturer.

Om der kommer en lille forretning på stedet med salg af div. varer er endnu uklart, så man kan ind til videre kun købe kød ved at ringe til Thomas på tlf. 2678 2838, kontakte dem via Facebook, eller sende en mail på logt@email.dk

Bestiller man inden torsdag, kan man hente sit super friskslagtede kød ugen efter. Det vil være helt ny slagtet, og her kan man så også bestille spegepølse, rullepølse og andre pålægsopgaver.

Thomas slutter med at fortælle, at det også er muligt at bestille en ½ gris og få den lev. som man vil, parteret med kød til aftensmad og pålæg efter eget behov.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby har fået et lille nyt slagteri...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger