Magasinet Kokke Nyt ser dagens lys på Foodexpo

Magasinet Kokke Nyt ser dagens lys på Foodexpo

8. marts 2016 - kl. 16:24 - af

Danmark har fået et nyt magasin – Kokke Nyt – som Kokke Forening Danmark står bag med Click og SaebyAvis.dk som medspiller.

Magasinet blev præsenteret på fødevaremessen Foodexpo i Herning af Uffe Nielsen, der både er restauratør på Vittrup Centret og Den Gamle Smedie nær Løkken og præsident for såvel den danske kokkeforening som den nordiske køkkenchefforening.

Kokke Nyt forventes at udkomme mindst fire gange årligt. Magasinet produceres i samarbejde med netmedierne HjørringAvis.dk og SæbyAvis.dk.

– Vi har længe ønsket os vores eget magasin, hvor vi dels kan kommunikere med medlemmerne, dels servicere sponsorerne og endelige fortælle hele verden om alt det spændende, der foregår i den danske kokkeverden, siger Uffe Nielsen.

I Kokke Nyt nummer 1 fortælles blandt andet, at Danmark og Kokke Forening Danmark sammen med Wonderfuld Copenhagen har søgt om værtsskabet for kokkenes verdenskongres i 2020.

– Ideen er at bevare Danmark på det gastronomiske verdenskort. Vi har været med i første budrunde, og gik videre. Ved udgangen af marts skal vi have indsendt næste ansøgning.

– Hvis den ligeledes går igennem er vi klar til den endelige valgrunde ved verdenskongressen senere i år i Grækenland, hvor det bliver endeligt afgjort, om Danmark får værtsskabet for omkring 1000 kokke fra hele verden, siger Uffe Nielsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Magasinet Kokke Nyt ser dagens lys på Foodexpo' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER