De Rappe Nåle har maratonsyning…

De Rappe Nåle har maratonsyning…

8. marts 2016 - kl. 0:07 - af

Manegen_600x250Lørdag den 12. marts mellem kl. 13 og 16 kan man kikke forbi i Manegen, hvis man er ”bidt af en synål eller en strikkepind”. Her kan man prøve at lave en lille ting, og det er ganske gratis! De Rappe Nåle har fødselsdagsflag, påskekyllinger, små fugle og meget mere, som man kan prøve at lave.

Materiale liggende klar til brug, og de hjælper dig selvfølgelig i gang.

Man kan også besøge dem til deres klubaftner i Manegen. Det er 1. mandag og 3. torsdag hver måned fra kl. 19.00 – 22.00. De holder ferie juni, juli, og starter efter sommerferien den 3. torsdag i august. Den 3. torsdag i december holder de juleferie.

Det er en flok piger i alle aldre, som hygger sig sammen med deres fælles passion for håndarbejdet. De inspirerer og hjælper hinanden med deres projekter – både små som store med farver, stofvalg, mønster, men man bestemmer selvfølgelig selv, hvad man vil arbejde med. En klubaften består af SSS: Sy, strik, snak og masser af hygge. Kaffe eller te medbringes selv.

De Rappe Nåle er også kommet på facebook. Søg efter De Rappe Nåle – Patchwork klub i Sæby. Den er åben for alle, og har man har flere spørgsmål, er man velkommen til at kontakte Susanne Frøsig på tlf. 2032 4261.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De Rappe Nåle har maratonsyning...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER