Trafikale forhold ved Sæby Skole vurderes

Trafikale forhold ved Sæby Skole vurderes

7. marts 2016 - kl. 14:21 - af

Saebygaardskolen_600x250Børne- og Ungdomsudvalget havde på den åbne del af det seneste møde et punkt på dagsordenen, hvor byrådsmedlem Lars Oldager (DF) på baggrund af forældrehenvendelser ønskede de trafikale forhold ved skolen drøftet.

Forældrenes bekymring gik primært på, hvad der på dagsordenen blev omtalt som ”trafikalt kaos” i trafikken, når børnene møder om morgenen. Mange børn bliver kørt i skole af deres forældre eller via kør-sammen-ordninger forældre imellem. Det oplyses, at der er sket flere “små” trafik uheld med påkørsler mellem biler.

DF bad udvalget tage stilling til og træffe beslutning om, at kommunens trafik- og vejingeniør straks påbegynder at udarbejde på et løsningsforslag for imødekommelse af denne farlige situation, der optræder hver morgen. Det foreslås, at der etableres en udkørsel op mod stadion, samt at volden rundt parkeringspladsen nedlægges, og at der etableres yderligere parkeringspladser, ligesom den allerede anlagte “kys og farvel”-sløjfe forlænges.

Udvalget besluttede at anmode administrationen om hurtigt at få lavet en vurdering af forholdene samtfå et løsningsforslag, såfremt det vurderes nødvendigt at ændre på de trafikale forhold omkring skolen.

Tekst af Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Trafikale forhold ved Sæby Skole vurderes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER