Standerhejsning i Frederikshavn Moto Cross Klub

Standerhejsning i Frederikshavn Moto Cross Klub

7. marts 2016 - kl. 8:50 - af

Frederikshavn Moto Cross Klub tager lørdag den 19. marts kl. 10, hul på endnu en travl sæson fuld af spændende motocross på Ørnedalsbanen. Der er standerhejsning med efterfølgende træning på banen for klubbens medlemmer.

Alle er velkomne.

FMCK har ca. 70 medlemmer fra hele Nordjylland. De har kørere i alle aldre lige fra microkørere til oldboys. (Moto cross er også for piger). Der trænes 2 dage om ugen tirsdag/lørdag eller tirsdag/torsdag.

I løbet af 2016 har de to store løb. Første løb i april er et regionalt mesterskab og i september afholder de DM for hold. Der afholdes herudover klubmesterskab over 5 lørdage.

Se mere på hjemmesiden www.frederikshavnmx.dk hvor du kan se priser, aktivitetskalender og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Standerhejsning i Frederikshavn Moto Cross Klub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER