Et af flådens overvågningsskibe ligger i Sæby

Et af flådens overvågningsskibe ligger i Sæby

7. marts 2016 - kl. 15:15 - af

Hvis nogen har været på Havnen i dag, vil det nok undre at se en af flådens patruljeskibe ligge i Sæby Havn.

Årsagen er en del af en øvelse, hvor der øves fortøjning og indsejling til lidt svære tilgængelige havne. Det er trods alt et skib af en vis størrelse at skulle manøvrere ind i mange små danske havne.

Skibet, der ligger i havnen i dag, er et af flådens overvågningsskibe, som kontrollere og overvåger de danske farvande.

I oktober 2014 kunne man se det samme syn, dog med et andet skib, nemlig Patruljeskibet Nymfen, men dengang var Redningsstationens båd FRB11 også involveret, og det var lidt andre ting, man øvede, så som flytning af mandskab mellem bådene, test af både og endelig lykkedes det FRB11 at bugsere Nymfen med op mod 5 knob.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et af flådens overvågningsskibe ligger i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER