Succes for Dybvad IK ved landsmesterskaber

Succes for Dybvad IK ved landsmesterskaber

6. marts 2016 - kl. 0:41 - af

Dybvad IK_600x250Dybvad Idrætsklub fik en fantastisk flot start ved DGIs landsmesterskaber i Marselisborghallen i Århus, da det blev til guld i stævnets første øvelse. Den flotte præstation blev fulgt op af mange gode resultater, så den samlede medaljehøst blev på hele 3 guld, 11 sølv og 3 bronze og i tilgift en masse personlige rekorder. Dybvad IK var repræsenteret af 9 aktive ved mesterskaberne, der havde samlet lidt over 250 atleter fra hele Danmark, som konkurrerede i 10 timer.

Det var Dybvadtruppens yngste deltager, Emil Nielsen, der hos de 10-årige lagde flot ud ved at sikre sig guldet i kuglestød med resultatet 8,43 meter, hvilket var over 1 meter foran nummer 2. Emil fortsatte i løbet af dagen med flere flotte resultater, og sikrede sig endnu to medaljer, nemlig sølv i både højdespring og længdespring med henholdsvis 1,15 meter og 3,67 meter. Emil var tæt på endnu en medalje, da han blev nummer 4 i 60 m løb med 9,98 sekunder i et tæt opløb.

Hos de 11-årige viste Niels Skovsgaard også fine takter i kuglestød, da han efter en fin serie fik sølv med 8,02 meter. Niels gjorde det også pænt i 60 m løb, hvor 10,20 sekunder dog ikke rakte til finalen.

De 12-årige havde også en Dybvaddreng med fremme i flere øvelser. Jelmer Scholten var med i tre løb, og ikke uventet resulterede det i tre medaljer og samtidig personlige rekorder i alle. Jelmer lagde ud med at få guld i 60 meter hækkeløb i tiden 12,21 sekunder. Derefter fulgte sølv i 60 m løb med 9,01 sekunder. Sidste øvelse var 800 m, hvor Jelmer var favorit efter sit vestdanske mesterskab på netop 800 m. Men i et meget tæt opløb måtte Jelmer ”nøjes” med sølv i den fine tid 2,33,29 minutter.

Hos de 14-15 årige drenge var Christian Bundgaard med i sit første mesterskabsstævne. Ydermere er Christian førsteårs i aldersklassen, så han var ikke levnet mange chancer. Men Christian overraskede alt og alle, da har sikrede sig sølv i et taktisk løb på 800 m distancen, hvor tiden blev 2,34,29 minutter. Christian fik også noteret en fin tid på 60 meter, hvor 8,89 sekunder i et 20 mand stort felt dog ikke rakte til finalen.

Dybvads 14-15 årige piger måtte denne gang nøjes med en enkelt medalje. Den tilfaldt Signe Lisborg, der måtte sætte ny personlig rekord med 1,44 meter for at sikre sig tredjepladsen og dermed bronze. Signe blev femmer både i 60 m hæk og i kuglestød, hvor der var PR med 8,45 m. Sigrid Scholten fik tre placeringer lige udenfor præmieskamlen. I højdespring var der tangering af PR med 1,41 meter og i stangspring var der årsbedste med 1,80 meter. Sidste Dybvadpige i denne gruppe var Emma Andersen, der er førsteårs. Emma løb 60 m på udmærkede 9,81 sekunder og satte PR i trespring med 8,75 meter.

Hos 14-15 årige drenge var der fine præstationer af Mikkel Johst. Mikkel lagde ud med PR i 60 meter hækkeløb med tiden 9,72 sekunder, hvilket gav PR og sølv. Derefter blev det til bronze som treer i kuglestød med 10,42 meter, hvilket også var PR. Mikkel føjede endnu to sølvmedaljer til samlingen i henholdsvis højdespring og trespring med 1,58 meter og 10,00 meter.

Hos seniorerne var Dybvad IK repræsenteret af Nils Christensen, der leverede en flot serie med guld på 60 m med 10,29 sekunder, sølv i længdespring og trespring med henholdsvis 5,81 m og 12,05 meter. Nils supplerede med en bronze, da han løb i tiden 7,77 sekunder på 60 meter.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Succes for Dybvad IK ved landsmesterskaber' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger