Sæby Apotek informerer – spørg bare os

Sæby Apotek informerer – spørg bare os

6. marts 2016 - kl. 0:03 - af

apo1 600x250Et af apotekets kerneområder er information og rådgivning. Vi arbejder hele tiden på at holde os opdateret om de vigtige ting omkring medicin, hudpleje og kosttilskud, således vi kan møde vore brugere og give dem den bedst mulige information eller rådgivning.

Apotekets personale er specialuddannet til at håndtere medicin, ikke bare at ekspedere og forlange penge ind, men også at give gode råd, at sikre sig at brugeren forstår hvorledes et lægemiddel eller et kosttilskud skal anvendes.

Rigtig mange af apotekets brugere er faste kunder, som i lang tid har hentet medicin og kender det kun alt for godt, derfor er det ikke altid vi får spurgt, om der er nogle spørgsmål til medicinen eller ”er du klar over….” – ”husk lige…” – ”har du oplevet…”, men det betyder ikke at vi ikke vil eller kan give god information. Står du i en situation og er kommet i tvivl om hvordan det lige er med din medicin, eller har oplevet nogle mulige bivirkninger ved medicinen, ja så kan du altid, og uden tidsbestilling, komme på apoteket og stille dine spørgsmål, så finder vi svarene til dig, enten vi har dem klar med det samme, eller vi lige skal tjekke et vore opslagsværker, for at give den korrekte besked.

At vi gerne vil yde dette, hænger sammen med at vi ønsker at medicinen bruges rigtigt og af de rigtige mennesker, men det betyder også, at du kan komme til at vente lidt inden det bliver din tur til at blive ekspederet, fordi den kunde der lige bliver ekspederet har behov for mere viden. Næste gang er det måske dig, der har behov for at ekspeditionen tager lidt længere tid.

At det er vigtigt at vide nok om sin medicin er vist ved utallige undersøgelser. Det forbedre behandlingen, at brugeren er tryg og husker at tage sin medicin, og tager den på den rigtige måde, noget medicin bliver mindre effektivt hvis det indtages sammen med mad, simpelt hen fordi noget af det der er i maden ”neutraliserer” medicinen, og så er det jo spildt ulejlighed. Anden medicin kan give nogle unødige bivirkninger, hvis det samtidig indtages med at man f.eks. har drukket alkohol. Får man en penicillinkur, kan det være en rigtig god ide, at styrke sin tarmflora med tabletter med mælkesyrebakterier.

Men for at gøre en lang historie kort så kan vi sige ”spørg bare på apoteket”

God weekend

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Apotek informerer – spørg bare os' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER