TV-GULD-fest: <br>Tillykke Norskov

TV-GULD-fest:
Tillykke Norskov

5. marts 2016 - kl. 8:49 - af

Foto_Tom_Jensen-0244Frederikshavn Kommune ønsker Norskov tillykke med sejren som Årets nye Tv-program.

Frederikshavn Kommune har om nogen fulgt tv-serien Norskov på tæt hold. Byen og dens borgere har spillet en væsentlig rolle i såvel udviklingen som optagelserne af serien, så mange frederikshavnere har fulgt med i fredagens prisuddeling ved BILLED-BLADETs TV-GULD-fest. Og Frederikshavn Kommunes glæde over prisen for Årets nye Tv-program til Norskov er stor:

“Kæmpestort til lykke med prisen, den er velfortjent! Norskov er en fantastisk tv-serie, og har været en fantastisk oplevelse for Frederikshavn. Vi er stolte af at have bidraget til skabelsen af en tv-serie af så høj kvalitet, at der nu er sat pris på den fra tv-seernes side. Samarbejdet med produktionshold, skuespillere og ikke mindst lokalsamfund og borgere om at skabe en troværdig og flot kulisse for tv-serien var en formidabel oplevelse. Vi har opnået et fantastisk sammenhold, fundet nye samarbejdsmuligheder vi kan bygge videre på, og vi tøver ikke med at anbefale andre at kaste sig ud i at byde velkommen til filmens verden,” siger Birgit S. Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune.

Mogens Brag, der er formand for Frederikshavn Kommunes kultur- og fritidsudvalg samt medlem af Den Vestdanske Filmpuljes bestyrelse er på Frederikshavn Kommunes vegne både stolt og glad over den anerkendelse, der nu er givet til Norskov og dens aktører: “En guldpris til Norskov er så berettiget, synes vi heroppe i toppen af Danmark. Vi bidrager gerne til endnu flere film- og tv-produktioner via vores samarbejde med de øvrige parter i Den Vestdanske Filmpulje. Uddelingen af prisen på baggrund af danske seeres tv-smag har vist, at kvaliteten i regional dansk film- og tv-produktion er høj, og vores erfaringer med Norskov viser, at der er gevinst ved at bidrage aktivt til ny dansk kultur. Både umiddelbart økonomisk og ikke mindst som katalysator for udviklingen i og af vores lokalsamfund.”

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'TV-GULD-fest:
Tillykke Norskov'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER