Til skade under vinterferien – hvad gør man så?

Til skade under vinterferien – hvad gør man så?

5. marts 2016 - kl. 1:06 - af

En vinterferie med sne og høj sol tiltaler rigtig mange danskere. Desværre er det ikke altid, at ferien går problemfrit.

En undersøgelse foretaget af forsikringsselskabet Europæiske ERV viser, at omkring 10.000 danskere årligt kommer til skade under skiferie. Er du eller dit barn en af de uheldige, der er kommet til skade, er det vigtigt, at det fra start af håndteres forsikringsmæssigt korrekt – og sørg for at gøre det hurtigst muligt.

Hvis der er en anden, der er skyld i skaden f.eks. ved sammenstød, så skal skaden anmeldes over for skadevolder/skadevolders forsikringsselskab.

Desuden skal skaden anmeldes til ens egen ulykkesforsikring. Har du en ulykkesforsikring med ”straks-erstatning”, og består skaden af et brud, så vil der komme en udbetaling med det samme – uanset om der på sigt bliver en varig fysisk skade (varigt mén). Har du brug for fysioterapibehandlinger, så er disse typisk også dækket under ulykkesforsikringen.

Hvis du er omfattet af en rejseforsikring, bør du tillige undersøge, om du er berettiget til kompensation for mistet feriedage/afbrudt ferie. Desuden vil eventuelle udgifter til medicin og behandling foretaget i udlandet umiddelbart efter skaden også skulle anmeldes til denne forsikring.

Den eventuelle varige skade (varigt mén) kan typisk først gøres endeligt op efter ca. 1 år. Er du kommet til skade inden for de seneste 3-4 skisæsoner, og har du endnu ikke fået gjort din skade endeligt op, så tøv ikke. Få det gjort nu – for din egen eller dit barns skyld.

Fra og med torsdag, den 17. marts 2016 tilbyder HjulmandKaptains erstatningsafdeling gratis retshjælp vedrørende personskadeerstatning hver torsdag fra kl. 14-16 på vores kontor, Havnepladsen 7, 9900 Frederikshavn, hvor du gratis og uforpligtende kan komme ind og få en vurdering af din sag. Du er i øvrigt også altid velkommen til at ringe og booke et gratis og uforpligtende møde på tlf. 70 15 1000.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Til skade under vinterferien – hvad gør man så?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger