Sæby Fiskeindustri forlænger hovedsponsoraftale med 3 år

Sæby Fiskeindustri forlænger hovedsponsoraftale med 3 år

5. marts 2016 - kl. 8:45 - af

Sæby Fiskeindustri som igennem mange år har været en trofast og loyal medspiller i Vendsyssel Håndbold forlænger hovedsponsoraftalen med 3 år således den nu løber frem til sommeren 2019.

– Vi er stolte over, at Sæby Fiskeindustri fortsat bakker op om Vendsyssel Håndbold og ser frem til flere år med godt samarbejde.

Det betyder meget for os, at Sæby Fiskeindustri fortsætter deres engagement, det vidner om at vi hele tiden bevæger os i den rigtige retning, samt at de kan se værdien i samarbejdet med os. Et samarbejde som dette forpligter også os til at levere varen, så vi vil fortsat udvikle tingene og tænke i nye baner som giver større værdi for alle, fortæller Jan Hansen.

Lidt om Sæby Fiskeindustri
Sæby Fiskeindustri blev etableret i 1946 og overtaget af Christian Vanggaard i 1949. Sæby Fiskeindustri er førende i verden indenfor fremstilling af makrelkonserves. Lige nu er Sæby Fiskeindustri i gang med en udvidelse af fabrikken som øger kapaciteten. Sæby Fiskeindustri er ejet af Vanggaard Fonden, og ledes af Administrerende Direktør Henrik Mikkelsen.

Sæby Fiskeindustri er eneste udbyder af makrel på dåse, der er produceret i Danmark, på årsbasis produceres mellem 97-105 millioner dåser, hvoraf godt 85 procent eksporteres til supermarkedskæder i Europa.

Læs meget mere på: www.saeby.com

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Fiskeindustri forlænger hovedsponsoraftale med 3 år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER