Bibliotekets påskeæg til feriebørn både ude og hjemme

Bibliotekets påskeæg til feriebørn både ude og hjemme

5. marts 2016 - kl. 10:34 - af

Holder familien påskeferie? Skal du passe dit barnebarn eller din venindes barn? Biblioteket står klar til at give feriebørn og deres voksne en masse underholdning til påskeferien. De tilbyder at pakke en pose med de bøger, film, spil og det musik, som man interesserer sig for. Man kan booke poser til påskeferien til og med tirsdag den 15. marts.

Sådan gør man
Man kan vælge at hente en formular på det lokale bibliotek, udfylde og aflevere den, eller man kan sende dem en mail på bbib@frederikshavn.dk med oplysninger om navn, lånernummer, e-mail, telefonnummer, ønsket afhentningssted og ønsker til posens indhold.

I formularen eller mailen kan man skrive, hvad man interesserer sig for, f.eks. dreng på 5 år, som elsker bøger med dinosaurer, og voksen, der foretrækker krimier. De voksne må meget gerne ønske, så det bliver en pose med et indhold, der interesserer alle.

Biblioteket pakker
De pakker en pose helt specielt til jer, og man kan hente den på det bibliotek, der passer en bedst – Skagen, Frederikshavn eller Sæby.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bibliotekets påskeæg til feriebørn både ude og hjemme' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER