Click i Sæby udvider med GLS PakkeShop

Click i Sæby udvider med GLS PakkeShop

3. marts 2016 - kl. 9:30 - af

clickBorgerne i Sæby­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ behøver ikke længere at lede efter et posthus, når de skal sende eller modtage pakker. Click Sæby­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ i Grønnegade 17­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ er en af mere end 1.300 butikker i Danmark, der nu er GLS PakkeShop. Her kan kunderne både sende og modtage pakker nemt, hurtigt og effektivt. Og ifølge indehaver Henrik­­­­­­ Christensen­­­­­­­­­ er det en ekstra service til kunderne, som de allerede har taget rigtig godt imod.

Det er Danmarks næststørste pakkedistributør, GLS, der står bag det velkendte PakkeShop koncept, som i dag findes over hele landet i bl.a. Bilka, Coop, Shell, OK Plus, Løvbjerg, Kiwi, 7- Eleven samt i en lang række private lokalbutikker.

Hurtig og nem ekspedition
 Indehaver Henrik­­­­­­ Christensen­­­­­­­­­ glæder sig over GLS PakkeShop samarbejdet. En nem og konkurrencedygtig måde for kunderne at sende og hente pakker på.

I GLS PakkeShop betaler man i forhold til pakkens størrelse og ikke efter vægt. Priserne udregnes hurtigt og nemt ved hjælp af et målebånd, siger Henrik­­­­­­ Christensen­­­­­­­­­. Det giver gode forsendelsespriser og en effektiv og nem ekspedition. Pakkerne må dog højest veje 20 kg.

Click Sæby­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ tilbyder via GLS PakkeShop at sende pakker til både Danmark og resten af de europæiske lande inden for EU.

Kunderne er med til at bestemme
Når man som forbruger bestiller varer online, kan man i mange danske webshops vælge at få sin pakke leveret i en GLS PakkeShop. Når webshoppen har sendt pakken, får modtageren en mail og en sms, når den ligger klar i den valgte PakkeShop. Man bestemmer altså selv, hvor og hvornår man vil hente sin pakke. En løsning der gør, at man ikke behøver at blive hjemme for at modtage sine varer.

God løsning til travle forbrugere
PakkeShop adskiller sig ifølge Karsten Klitmøller, General Manager for GLS Denmark, fra andre løsninger ved at have høj leveringssikkerhed og samtidig være Danmarks største distributionsnetværk til private med personlig betjening. PakkeShop findes i butikker, hvor kunderne ofte kommer alligevel, og deres lange åbningstider passer godt ind i forbrugernes ofte travle hverdag.

Ifølge GLS Denmark er alle danske pakker fremme den følgende hverdag (Anholt, Bornholm og Læsø dog + 1 dag).

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Click i Sæby udvider med GLS PakkeShop' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER