Ungdommen kom på græs<br>…

Ungdommen kom på græs

2. marts 2016 - kl. 8:45 - af

Det mest perfekte solskinsvejr og Thorshøj Stadion stod klar til at byde unge fodboldspillere og deres forældre velkommen til en ny sæson i ØVI/TTB.

90 fodboldglade piger og drenge var mødt op sammen med en del forældre til den altid lidt højtidelige standerhejsning, som markerer starten på en ny sæson på grønsværen.

Formand Kurt Thomsen, TTB bød velkommen til sæsonen 2016 med ønsket om at spillerne får nogle sejre, men også satte en tyk streg under, at det ”at vinde” ikke er det vigtigste. – Det har også stor betydning at det sociale fungerer, at man behandler hinanden ordentligt, lød det fra formanden. Inden Dannebrog strøg til tops rettede Kurt Thomsen alles opmærksomhed på de mange frivillige ledere i ØVI/TTB, ledere, som bruger mange timer på at give børnene gode oplevelser med fodbolden. – Det er en stor uegennyttig indsat, som vi IKKE kan undvære, understregede formanden.

Godt hjulpet af et par friske ungdomsspillere kom flaget til tops i flagstangen, inden alle spillere og trænere myldrede ud på banerne til en let gang træning – det hele sluttede med en gang velfortjente varme pølser med tilbehør og sodavand.

Ungdomsfodbolden afvikles i et mangeårigt samarbejde mellem Østervrå Idrætsforening og Try Thorshøj Boldklub, som skiftes til at holde den traditionelle standerhejsning.

I indeværende sæson kan de to klubber til sammen mønstre følgende hold: På drengesiden: U6, U7, U8, U9, U10, U12, U15 og U17 og på pigesiden: U6/7, U8, U9, U10, U13, U14, U17 og U19.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ungdommen kom på græs
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER