Oplev Jyske Aas med alle sanser…

Oplev Jyske Aas med alle sanser…

2. marts 2016 - kl. 8:43 - af

I Kr. Himmelfartsferien kan du komme ud og se, høre, bevæge dig og lytte til Jyske Aas! En eventgruppe i foreningen Jyske Aas har besluttet sig for at gøre en af deres drømme til virkelighed – at vise nogle af alle de mange muligheder frem, der findes.

Jyske Aas er et sandt overflødighedshorn af oplevelser. Det er ikke helt skudt ved siden af, hvis påstanden er, at sanserne kommer på overarbejde overfor udsigtspunkter, smukke skovscenerier, historiske steder, blomster, træer eller smagen af produkter udvundet af selv samme natur. Det kan også være synet af smukke kunsthåndværkeres arbejde enten hos dem selv eller på gallerier/Kunstcentret.

Sanseorgie
Det kan være temmelig overvældende, hvis man skal nå det hele, erkender Eventgruppen, så derfor har vi valgt at dele dagene op fra Kr. Himmelfartsdag, torsdag 5. maj til søndag 8. maj, og have fokus på en sans hver dag. Titlen på de fire dage bliver – Bevæg dig på Jyske Aas, Lyt til Jyske Aas, Se på Jyske Aas og Smag på Jyske Aas – og det er som bekendt kun fantasien, der sætter grænser.

– Bevægelse kan være både på gåben, på hesteryg, på cykel eller andre måder. Gæsterne kan lytte til mange forskellige ting – gode historier, fuglestemmer, kilders rislen, korsang eller bare stilheden, forklarer Lone Due Bak, næsteformand i Foreningen Jyske Aas. Hvis man bliver sulten, er der også masser af muligheder for at smage på noget fra Jyske Aas. Der er flere spisesteder, gårdbutikker og andre steder, der byder på noget godt til ganen, lover arrangørerne.

Planlægning
Forleden var nogle af aktørerne samlet for at få flere gode idéer til, hvordan de kan præsentere de mange gode tilbud til både turister og andre borgere. Der er nok at gå i gang med og i den kommende tid arbejder grupperne videre med at få flere med i de aktuelle grupper, som arbejder med hver sin temadag.

– Vi håber, at endnu flere aktører, foreninger og andre interesserede vil være med til at sætte fokus på den smukke del af Vendsyssel, vi bor i og omgiver os med, så der kan komme endnu mere liv til gavn og glæde for os alle, siger Mette Tolstrup-Sørensen, der er tovholder og sidder i bestyrelsen.

Hvis man vil vide mere, være med eller har gode forslag, er man meget velkommen til at kontakte foreningen på info@jyskeaas.dk

ÅB

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev Jyske Aas med alle sanser...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger