Frederikshavn og Hjørring kommuner i nyt samarbejde

Frederikshavn og Hjørring kommuner i nyt samarbejde

2. marts 2016 - kl. 23:03 - af

IMG_Frederikshavn_Raadhus_600x250_5036Hvorfor ikke lægge Frederikshavn og Hjørring Kommuner sammen, lød en kommentar på Facebook onsdag, da de to kommuner havde indgået en ny samarbejdsaftale.

Byrådsmedlem og formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Frederikshavn Kommune, Mogens brag fra Venstre, underskrev onsdag i byrådssalen på Hjørring Rådhus en ny aftale med Hjørring Kommune ved formanden for Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget, Sven Bertelsen.

Mogens Brag skriver: Tak for en god eftermiddag i samarbejdets tegn med Sven Bertelsen og Hjørrings Kultur- og fritidsudvalg. Vi underskrev en ny samarbejdsaftale på fritidsområdet mellem de to kommuner på toppen – Hjørring og Frederikshavn. Aftalen åbner nye perspektiver i det mellemkommunale samarbejde og blev selvfølgelig behørigt underskrevet i byrådssalen. Fortryllende for en “frederikshavner” at erobre borgmesterstolen i Hjørring for en stund – tak for lån, Arne Boelt.

Det udløste denne kommentar på Facebook – dog ikke fra Arne Boelt, men fra Hans Christensen:

Ja hvorfor lægger vi ikke kommunerne sammen med det samme som modvægt til Aalborg?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn og Hjørring kommuner i nyt samarbejde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER