Koncert med Brass Ensemble Sæby

Koncert med Brass Ensemble Sæby

1. marts 2016 - kl. 9:29 - af

Onsdag den 9. marts kl. 19.30 spiller Brass Ensemble Sæby i Sæby Kirke.

Brass Ensemble Sæby består af 11 medlemmer, som alle til dagligt spiller i Musikkorps Sæby. Der har i mange år været en kirkegruppe, som en underafdeling til Musikkorps Sæby. Kirkegruppen spillede hvert år til den traditionsrige adventsgudstjeneste i Volstrup Kirke og lå ellers stille resten af året.

I december 2013 blev de anmodet om også at spille i forbindelse med en støttekoncert til fordel for Hospice Vendsyssel, så da de havde overstået disse 2 koncerter i adventstiden, blev der fremsat forslag om, at de også ligeså godt kunne udvide deres repertoire til også at omfatte meget andet end jule- og adventsmusik, og lægge deres øvelser fordelt på hele året. Tiden var da inde til en navneforandring, og de enedes om at Brass Ensemble Sæby var dækkende for det, som de i dag står for.

Som navnet antyder, er de en ren messinggruppe, bortset fra dirigenten Dorthe Linde Jørgensen, som til daglig spiller klarinet i Musikkorps Sæby. Deres repertoire er meget bredt, dog med hang til den mere klassiske side, og de har spillet til fleres forskellige typer kirkelige handlinger, men også til fødselsdage, receptioner og jubilæer og spiller også gerne til sange og salmer.

Til koncerten i Sæby Kirke spiller de et blandet repertoire, heriblandt et par medleys af dejlige danske sange fra både vinter og det (forhåbentlig) spirende forår, og der skal naturligvis også synges nogle af de dejlige salmer fra salmebogen.

De glæder sig og ser frem til at optræde i Sæby Kirke.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Koncert med Brass Ensemble Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER