Café Mandfred fylder rundt<br>…

Café Mandfred fylder rundt

1. marts 2016 - kl. 12:43 - af

Kvinder i alle aldre har nu gennem 10 år jævnligt sat hinanden stævne i Østervrå Frikirkes Café Mandfred til lækker mad – oftest brunch – og hyggeligt samvær omkring dagens emne. Den runde milepæl markeres lørdag 5.marts i kirkens lokaler på Hjørringvej 426.

Brunchen er skiftet ud med en tre-retters menu og dagens tema er ”Festlig Fejringer” – det skal nemlig fejres, at Café Mandfred har rundt sin 10. sæson. Caféens navn Mandfred skal tages helt bogstaveligt – ingen mænd har adgang. Mange kvindelige gæster har til gengæld været på besøg gennem årene og fortalt et utal af kvindelige tilhørere om meget forskellige emner. Det har været personlige beretninger om eget liv, rejser, interesser og hobbies. Flere kunstnere har besøgt caféen, og der har været tilbud om kreative udfoldelser. – Senest – i januar, samlede ”Digte, der kan synges” 24 damer, der hørte om så forskellige digtere som Grundtvig, Ingemann, Kaalø, Halfdan Rasmussen og Grarup, og selvfølgelig blev der også sunget nogle af deres kendteste salmer og sange, fortæller Susanne Andersen fra aktivitetsudvalget.

Sådan dækkes bordet
”Festlige Fejringer” er som sagt temaet for den kommende 10-års fejring. – Vi får besøg af Helle Kvist, Nørresundby og Annette Læssøe, Vårst, som mellem retterne fortæller og viser eksempler på borddækning, program og etikette, fortæller aktivitetsudvalget. Deltagerne er velkomne til selv at medbring ideer, de har lyst til at dele. Der bliver som altid rig mulighed for snak og hygge ved bordene. – Vi har også et helt specielt jubilæumstilbud denne dag, fortsætter Susanne Andersen, som opfordrer tidligere gæster til at tage en veninde med, der aldrig har været i Caféen. – Veninden kommer helt gratis med, vi skal blot vide det, af hensyn til borddækningen og maden, forklarer Susanne Andersen.

Nyt program
Resten af årets program ligger klar, og kvinderne kan senere på året glæde sig til at lave glaskunst sammen med Susanne Thingbak og høre om en ung idealist Gitte Marie Johansen (gittemary.com), der prøver at leve med så lidt spild i dagligdagen som muligt. Hun kalder sit projekt ”No Waste” og vil forklare, hvordan hun rent praktisk gør det.

Café Mandfred er kommet på Facebook, så her kan man følge med i nyheder. En anden mulighed er at se programmet på www.oestervraa-frikirke.dk.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Café Mandfred fylder rundt
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER