LEDIGT JOB: Bliv politibetjent – sidste frist 1. marts

LEDIGT JOB: Bliv politibetjent – sidste frist 1. marts

27. februar 2016 - kl. 14:40 - af

politi_250x600_8Politiskolen har lige nu åbnet for at søge job som politibetjent med frist 1. marts.

Når vi spørger vores politifolk om, hvad de sætter mest pris på i deres job, vil de fortælle dig om variationen i jobbet, og om at gøre en forskel hver dag. De vil sige, at det er et hårdt job, men også et drømmejob, og så vil de nævne det stærke kammeratskab.

Hvis du skal arbejde i politiet, skal du være en god kammerat. Uforudsigeligheden i jobbet som politibetjent gør, at du aldrig ved, hvad der sker om to minutter, men du ved, at din makker vil sætte sit liv på spil for dig, og du vil gøre det samme for hende eller ham. Nogle gange har din makker to ben – andre gange har den fire.

Det kræver noget helt specielt at være politibetjent
Det er et betroet og attraktivt job at være politibetjent. Derfor er der mange mentale, fysiske og teoretiske krav, du skal leve op til for at komme i betragtning som politistuderende. Du kan kun blive politibetjent, hvis du virkelig vil det.

Mentalt overskud og lyst til at hjælpe borgerne
Politiet er sat i verden for at sikre demokratiet og trygheden i vores samfund. Borgerne er vores kunder, og vi skal være parate til at hjælpe dem hver eneste dag.

Derfor kræver jobbet, at du har en veludviklet sans for service. Du skal kunne møde enhver person i øjenhøjde, med situationsfornemmelse og i psykisk balance. Desuden skal du besidde personlige kompetencer som analytisk tænkning, helhedsforståelse, handlekraft, kommunikation og evnen til at samarbejde og reflektere.

Hvis det lyder som dit drømmejob, så søg om optagelse på Politiskolen. Næste ansøgningsfrist er den 1. marts. Læs mere på www.politiskolen.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'LEDIGT JOB: Bliv politibetjent – sidste frist 1. marts' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER