Standerhejsning i Understed IF<br>…

Standerhejsning i Understed IF

22. februar 2016 - kl. 6:27 - af

Lørdag den 27. februar kl. 13.00, indledes sæson 2016 med standerhejsning for seniorer, dameseniorer, ungdom og oldboys. Understed IF byder såvel nye som gamle medlemmer velkommen til opstart af den nye sæson. Efter at flaget er hejst, er der en let gang træning, og bagefter serveres der øl/sodavand og Pølsemix i klubhuset.

Førsteholdstræner for Serie 5 er stadig Ole Nielsen ligesom sidste år, for dameseniorer er det også stadig Jan Magnusson, der er træner, og for oldboys er det Henrik Slagter og Rene Olesen.

De håber på stort fremmøde, og de har stadig kommunens billigste kontingent for folk under 25 til kun 350 kr. pr. halvsæson.

Understed IF er kendt for at have plads til alle, og de vil rigtig gerne have mange flere. Det er en rigtig hyggelig klub at være i, og der hersker et stort fællesskab i klubben bl.a. med fællesture, arbejdsdage osv.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Standerhejsning i Understed IF
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER