Stand-up på Skovlyst om næstekærlighed

Stand-up på Skovlyst om næstekærlighed

18. februar 2016 - kl. 10:41 - af

Skovlyst danner rammen om et nærværende og aktuelt bud på tidens etiske fordring.

Sæby Scenen samarbejder med Kulturmarkt om to arrangementer i februar-marts. Senest var det et magisk trylleshow, og nu lægger man scene til Jakob Svendsen, som under turneen har spillet på Svalegangen i Århus, Thy Teater m.fl.

Verden brænder, og danskerne er mere splittede end tidligere. Det kan synes uoverskueligt at hjælpe alle, som behøver – og nytteløst at forsøge. Men komiker Jakob Svensen har sat sig for at undersøge, om man kan lave et standupshow, som gør verden til et bedre sted. Under arbejdet med showet fandt Jakob ud af, at han måske slet ikke var så rummelig og næstekærlig, som han havde troet. Han fandt, at det at gøre noget godt for andre, ikke er ligetil.

Jakob Svendsen er kristen og nævner det også, når han optræder. Hans shows er aldrig forkyndende eller hellige. De er først og fremmest standup shows og sjove, men også underholdning med holdning.

Efter han vandt Danish Open i standup i 2010 er det gået stærkt, og han er nu en velrespekteret kollega i komikermiljøet. Han har varmet op for Anders Matthesen, er del af teamet bag Dyvaaaad og den ugentlige comedy podcast Vikartimen.

Man har også denne gang mulighed for, at købe en buffet før forestillingen, hvor Klaus Kjærgaard tilbereder maden.

Forestillingen vises lørdag den 19. marts og der kan købes billetter til forestillingen og buffeten på kulturmarkt.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stand-up på Skovlyst om næstekærlighed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER