ABBA tema til årets Musikfest i Sæby

ABBA tema til årets Musikfest i Sæby

4. februar 2016 - kl. 0:57 - af

musikfest 2010_600x250Den 15. Internationale Musikfest i Sæby afholdes til sommer. Og det er Musikkorps Sæby, som igen står for arrangementet i byen. Musikfesten afvikles hvert 3. år.

De forventer ca. 700 musikere fordelt på 25 bands fra 7 nationer og temaet vil i 2016 være: ABBA – musik. Deltagerne kommer fra Norge, Sverige, Holland, Tyskland, Polen, Tjekkiet og Danmark, og aldersgruppen er fra 12 – 85 år.

Musikfesten vil trække et stort publikum til byen i de 3 dage den forløber, og byen vil være fyldt med musik og fest, fra havn til midtby, og som turistby er der jo på dette tidspunkt fyldt med turister.

I den forbindelse sættes alle de frivillige kræfter ind, som Musikfesten overhovedet kan mønstre, det er både gennem familie, venner og andre foreninger, og så selvfølgelig deres egne kræfter.

I forberedelserne samarbejdes naturligvis også med Sæby Handelsstandsforening, så betingelserne er til stede, for at kunne tilbyde de allerbedste rammer om musikfesten til sommer, som foregår i dagene 1.-3. juli.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'ABBA tema til årets Musikfest i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER